Dette er styret

For at Cafèen i hele tatt skal være i nærheten av å gå av stabelen er vi avhengig av hjelp. Mye hjelp. I 2019 ble det anslått at en gjennomføring kostet i overkant av en halv million riksdaler. Mye av dette kommer av billett og merchandaisesalg, mye kommer av våre fantastiske sponsorer og samarbeidspartnere. Det er utrolig hva som kan gjennomføres når gode krefter samles. Det går også med enorme mengder dugnadstimer fra styret vårt. Styret har de siste årene blitt utvidet med personer som kan bidra som relevante ressurser, så her kommer en liten presentasjon av disse.

Christopher William Davidsen

Doffen har enorme meritter innenfor bransjen, og for å ta det veldig kort: Verdensmester 2014, Årets kokk 2015, Sølv i Bocuse Budapest 2016, og sølv i Bocuse dÒr 2017. Driver til vanlig Speilsalen i Trondheim som har en Stjerne i Guide Michelin. Er utenom dette kjent for dårlige vitser, utestemme og lav impulskontroll.

Fredrik Ringe

Gjøgler i Head Energy, tidligere reklamefotograf, miljøarbeider på institusjon og hovmester på Fisketorget fire dager i året. Jobbet tett med mange av de mest profilerte kokkene i mange år. Ingen matfaglig utdanning, men passe miljøskadet etter å ha trødd i ganske mange kjøkken opp igjennom. Formelt sett restaurantør, siden han er daglig leder i Cafe KaFaen. Utenom dette kjent for å være så rastløs at restaurantregningen skal bestilles mens vi enda har mat i munnen.

Karl Erik Pallesen

Kokk, fiskehandler og “sversjit”. Kjært barn osv. Kvitsøybuen har mange meritter. Kokkelandslag, coach for flere av norges Bocusekandidater og for å drive Skagenkaiens mest kjente (og eneste) Fisketorg. Jobber nå som matfaglig ansvarlig på Fisketorget og Matboden Rogaland, og skal i løpet av 2022 bli med å utvikle restauranter i byens nye høyhus, K8. Er utenom dette kjent for skakk rygg, høy latter og uvanlig godt humør.

Thomas Lønning

Lønningen er sjefen for alt det vi andre ikke har greie på, som egentlig er det meste. Det er umulig å ikke fascineres over hans evne til å løse ting. Han kan mye, andre ting bare lærer han seg før vi har fått snudd oss. Thomasen jobber til daglig som freelance tekniker og har flere tunge produksjoner under beltet. Utenom dette er han kjent for en rockekarriere som aldri tok helt av, og for å ha byens beste fester.

Malin Jensen

Malin er sjefen for alt på gulvet. Det er helt latterlig med greier. Personal, oppdekning, kopper, kar og bestikk. Hun er helt sinnsyk på logistikk og planlegging. Malin driver til vanlig Jensen Konsult og jobber på vinmonopolet. Hun tar ikke femti øre for å kjefte på hele gjengen, og får stort sett viljen sin, men det er helt fint. Er alltid riktig uansett. Er utenom dette kjent for å være ganske hyggelig, selv om hun kommer fra Østlandet.

Lars Erik Kristiansen

Dette er det mange som ikke vet eller tenker over, men det er Lars som er Fisketorget. Det er hans skute nå. Den rollen har han fått av en grunn. Han er en maskin på alt. Ikke bare bak grytene, men alt det som folk ikke ser og. Så er han en jævla fin fyr. Utenom dette er han mest kjent for å drikke mer Redbull enn deltakerne i Paradise hotel.

Stein Erik Alvestad

Gammel ringrev. Det vil si, han er ikke så gammel, men har trødd på kjøkken i en mannsalder. Kjørt catering i hver krinkelkrok av hele fylket. Er medeier i matboden Rogaland og er utenom dette mest kjent for å glemme kokkejakken over alt.

Lars Olav Hetland

Husfaren. Lars Olav er en sånn fyr du bare vil ha med på laget. En vaktmester. Han som sier at nå må vi spise, sove og ta et kne i bakken. Passer på alle og kjører oss rundt når det står på. Hver gang vi kjører Cafe, inviterer han og Inger oss hjem til seg på “kvelden før kvelden” på spekemat og dyrt brennevin. Utenom dette er han kjent for å være under snittet god på sykling hjem fra byen.

Sigurður Rúnar Ragnarsson

Vi kaller han bare Siggi. Lettest det. Siggi er en sånn fyr som gir harde klemmer å krummer nakken når det står på. Driver til daglig spiseriet i Stavanger og er en mester på å lage mat for store forsamlinger. Siste som legger seg og første som står opp. Utenom dette er han kjent for å ta med råtten hai i festlige lag.

Tor Kristian Høivik

Tokki. Er kokk av yrke men har i en årrekke jobbet for Norrøna storkjøkken, og i senere tid Santa Maria. Tokki er en “Ja-fyr” Alt ordner seg på et vis. Stor eller smått så blir det alltid levert. Utenom dette er han mest kjent for å sende ting fra de mindre kjente stedene på internett på messenger til kompisene sine.

Ruben Lilledal

Vikingen vår. Skulle i følge han selv egentlig blitt fotballspiller. Briljerte visstnok noe enormt på gressmatta KIL sitt tredjelag ute på Kvitsøy. Skjebnen ville ha det annerledes, og det ble koking i stedet for. Godt er det. Flink å spille for alt i verden, men du gjør mer nytte på et kjøkken. Jobbet på blant annet Fisketorget og Matboden. Utenom dette mest kjent for langt skjegg og lakenskrekk.

Andrè Kvilhaug

Legenden. Andrè er medeier og daglig leder på tre av byens mest kjente vannhull. Et av de er Pjolter & Punsj, som har sopet inn det som finnes av Cocktailpriser i skandinavia de siste årene. Ser du en mann med boots og singlet som roper “DINGDONG”, er du ikke langt borte. Utenom dette er han kjent for å danse Michael Jackson i bytte mot applaus og boksøl.

Tomas Jacobsen

EDB og HTTP ansvarlig. Tomas er sånn matrixfyr så kan med alt dette. Jobber til daglig som programmerer i Oslo men tar alltid turen til gamlebyen når det skal sales opp til fest. Utenom dette er han mest kjent for å alltid være klar til alt på et kvarter.